Ruby Morton

Ruby Morton

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Stamina
0%
Concentration
0%
Manual Dexterity
0%
Communication
0%
testimonials

What Our Customers Say

Jeg kom til Vivianne da jeg igennem længere tid havde haft en belastningsreaktion som jeg havde svært ved at slippe af med, ved egen hjælp.
Jeg har ikke tidligere erfaring med body sds, men blev anbefalet at prøve det.
Jeg kunne allerede efter første behandling mærke at det gjorde noget godt for mig og hele mit system. Jeg besluttede at indgå i et behandlingsforløb hvor jeg kom regelmæssigt med et par ugers mellemrum.
Efter hver behandling kunne jeg tydeligt mærke forskel på mit system og at min krop og sind, slappede mere af.
Efter 3 måneder, er jeg fri af min belastningsreaktion og er blevet en ny og bedre version af mig selv. 💙
Jeg kan varmt anbefale Vivianne! Hun er hjertevarm og uendelig dygtig til det hun gør. Jeg kommer helt sikkert til fremadrettet at benytte mig af det, med jævne mellemrum, når systemet trænger til kærlighed. 🌈
Jeg blev ved min første behandling mødt med varme og nærvær. Jeg fik en grundig beskrivelse af hendes faglige baggrund og hendes enorme indsigt og forståelse af kroppens signaler.
Jeg følte mig tryg og mærkede en forståelse og omsorg fra jeg trådte ind hos Vivianne.
Glæder mig til mine fremtidige behandlinger.
Kan varmt anbefale Vivianne

Det var virkelig en fin oplevelse og en kæmpe hjælp! Din tilgang, din ydmyghed over for dine fantastiske evner. Det er svært, at beskrive med ord, men du er beriget med en udsædvanlig evne til at mærke, hvad den enkelt har brug for. Jeg kommer igen! Jeg har allerede anbefalet dig til flere og sendt dem link til din hjemmeside. Alt det bedste til dig.

form

Send Message to Ruby