Velvære

Berøring kan lindre både smerter og stress, fordi hormonet oxytocin frigives. Det kan være medvirkende til, at vi føler mere velvære, afslappet og vores smertetærskel øges. Den har afgørende betydning for både vores psykiske og fysiske sundhed. 

Behandlinger

Hvordan forløber en behandling?

En behandling starter med en kort samtale. Her spørger jeg lidt ind til, hvorfor du er kommet, og hvad jeg kan hjælpe dig med. Derefter får du rummet for dig selv til at klæde dig af til dit undertøj og lægge dig til rette under tæppet.
Behandlingen tager afsæt i den konkrete problemstilling, men jeg bruger også mine hænder og min indføling på hurtigt at mærke, hvor kroppen spænder op og holder fast. Ved at afspænde muskulatur og organsystemet skabes der flow – kroppen kommer i balance. Jeg kan også vælge at snakke med dig om de psykiske ting, der kunne være årsag til, at kroppen spænder op – det kan tit være rigtig forløsende og fremkalde gråd.
Afhængigt af dit kropsbehov kan behandling være mere fysisk eller mere subtil. Det kan godt gøre ondt nogle gang, men jeg arbejder altid med respekt for dine grænser og ønsker.
Jeg bruger også Energi Medicin tekniker som en komplementær støtte til behandlingen.
En session tager knap en time. Jeg anbefaler, at du drikker rigeligt med vand efter behandlingen. Der kan komme kortvarige bivirkninger som svimmelhed eller humørsvingninger.
Du er velkommen til at ringe til mig, hvis bivirkningerne bliver foruroligende for dig.

Hvad kan en Body SDS behandling gøre for dig?

Vidste du at en Body SDS behandling kan have disse vigtige virkninger på din krop og sit sind?
Reducerer angst og uro
Øger dit selvværd
Løfter dit humør og giver dig energi
Mindsker stress
Sænker dit blodtryk
Øger dit mod og styrker din nysgerrighed
Beroliger dig
Styrker dine relationer til andre mennesker
Booster immunforsvaret og virker anti-inflammatorisk