Bevidsthed

” Jo mere bevidsthed, du bringer ind i kroppen, jo stærkere bliver immunforsvaret. Det er som om, hver celle vågner og fryder sig. Kroppen elsker din opmærksomhed. Det er også en stærkt virkende måde at helbrede sig selv på.”
Eckhart Tolle (Nuets kraft)

Hvad er Body SDS?

Body SDS er en forkortelse for Body Self Development’s System. Det er et danskudviklet behandlingssystem,  som fokuserer på at skabe gennemstrømning i kroppen og forløse både fysisk og psykisk spændinger.
Det handler om en avanceret massageteknik, hvor der arbejdes med pulsering og åndedrættet. Herved skabes der øget blod- og lymfecirkulation og en udrensende effekt både fysisk og psykisk. Den form for massage har en kraftig indvirkning på kroppens selvhelbredende egenskaber.
Gennem pulserende massageteknikker, ledbevægelser, åndedrætsteknikker og aku- og zonetryk frigøres spændinger og blokeringer, så kroppen får mulighed for at vende tilbage til en mere optimal og selvhelbredende tilstand.
Body SDS kan gøre en positiv forskel for dig, uanset om du kommer med en akut opstået skade eller problemstilling, eller du ønsker at forebygge og vedligeholde sundhed, velvære og livskvalitet.
Body SDS arbejder med en holistisk tilgang til kroppen, dvs. at den tage helheden i betragtning. Det ser på kroppen som helhed – både psykisk, fysisk og mentalt. Dermed hænger krop og sind sammen og er påvirket af hinanden. Alt hvad vi oplever af smerte, stress og ubehag sætter sig som spændinger i kroppen, og når vi får løsnet op for disse spændinger, kan vi udvikle os både fysisk og psykisk.
Du vil opleve en øget kropsbevidsthed, en dyb afspændt krop, mindre stress, frigørelse af psykiske spændinger og meget mere, som vil give dig ekstra energi til hverdagen.

Body SDS kan hjælpe dig med:

Spændinger og infiltrationer i muskler
Stress, angst, depression, traumer
Hud- og fordøjelsesproblemer
Gigt og stive led
Sportsskader
Organproblemer samt nerve- og sanseproblemer.
Søvnproblemer
Smerter, ømhed, piskesmæld,
Kold skulder, forstuvninger, tennisalbue, museskader,
Ryg- og nakkeproblemer
Eksem, allergi, eller astma
Det unikke ved en Body SDS behandling er, at den kombinerer forskellige teknikker, der alle er med til at sætte gang i kroppens selvhelbredende processer.

Teknikkerne inkluderer:

Massage af musklerne
Aku- og zonetryk
Bevægelse af leddene i din krop
Åndedrætsøvelser
Pulserende bevægelser, der sætter gang i blodcirkulationen
Ledfrigørelse
Behandlingsmetoden er naturlig, og som en naturlig del af behandlingen arbejder vi med åndedrættet. Åndedrættet spiller en vigtig rolle, da det kan være med til at udrense affaldsstoffer, forløse spændinger, traumer og blokering såvel psykisk som fysisk. I og med at der er en stærk sammenhæng mellem kroppen og sindet, kan psykiske smerter være med til at skabe fysiske smerter, og omvendt.

Body SDS er derfor en helhedsbehandling af hele dig.