Lidt om mig

Mit arbejde afspejler den jeg er, – et omsorgs- og respektfuldt menneske hvis mål er at hjælpe klienter med de skavanker og ubalancer de har lige nu, samt at hjælpe den enkelte finde ud af, hvordan han/hun forebygger og undgår de samme problemer fremover. I mine øjne er det sidste nævnte det vigtigste.

Jeg arbejder holistisk

Kroppen har altid fascineret mig –  især de sammenhæng der er imellem det fysiske, det psykiske og det mentale.
Jeg opfatter synkronismen imellem de tre aspekter som den menneskelige helhed. Hver ene af disse aspekter påvirker de to andre, så for at få et optimalt resultat skal man kigge på dem alle.
Min tilgangen til kroppen er derfor holistisk og Body SDS har givet mig redskaber til at give andre mennesker mulighed for at skabe langvarige helbredsresultater i deres eget liv.
Ofte kommer klienter med symptomer på det fysiske plan, hvor problemet viser sig at have sit udspring et helt andet sted.
Mit fokus er tit målrettet mod nervesystemet, da det spiller en stor rolle i, hvordan kroppen har det. En langvarig spænding kan skylles et nervesystem der altid er i alarmtilstand. Denne tilstand kan komme for eksempel fra trauma, stress eller overbevisninger. Stress og angst er tilstande som skal arbejdes kropsligt for at kunne forløses. Der findes flere tekniker, jeg bruger og lær jer at bruge, som kan berolig nervesystemet.
Jeg er nu i gang med at tage en ekstra 3-årig uddannelse, som hedder Somatic Experiencing, der nemlig arbejde for at forløse trauma gennem kroppen, og kan bidrag meget til mine behandlinger som Body SDS kropsterapeut.
Mine behandlinger foregår i respekt for klientens ønske, begrænsninger og behov.
Hver behandling er forskellige og tager udgangspunkt i klientens nuværende tilstand. Behandlingen kan være fysisk, mere subtil eller en kombination af begge.
Jeg har 5 værdier som jeg altid prøver at leve efter og som er støttesøjler i min praksis. De er:
Integritet
Sammenhæng
Kærlighed
Respekt
Glæde
Mit arbejde afspejler den jeg er, – et omsorgs- og respektfuldt menneske hvis mål er at hjælpe klienter med de skavanker og ubalancer de har lige nu, samt at hjælpe den enkelte finde ud af, hvordan han/hun forebygger og undgår de samme problemer fremover. I mine øjne er det sidste nævnte det vigtigste.

Faglig baggrund

Jeg blev uddannet ved Body SDS i 2019 efter en 3 årig uddannelse.
Oprindeligt er jeg uddannet i Industriel Design (2000), og har gennem en årrække arbejdet som grafisk designer I Brasilien, Schweiz og Danmark. Mit liv tog en altomfattende og uigenkaldelig drejning, da jeg i 2017 besluttede at påbegynde et nyt kapitel som behandler og startede på Body SDS uddannelsen.

Udover Body SDS har jeg:

·         En uddannelse i gang i Somatic Experiencing. Start 2022 / slut 2024 – https://www.traumahealing.org/
·         Specialisering i Hjernerystelse og Piskesmæld hos Santos Institute i Danmark (2019) (https://www.santosinstitute.dk)
·         Kursus i Energy Medicin af Donna Eden (2018)
·         Kursus i ernæring, kost og livsstil hos  Pura Vida Academy i Brasilien (2017)